Nobelmiddag

Fördrink

Champagne (Guldkula) med Permesanchips.

Förrätt

Lättbakad röding med ramslökspicklad gurka, forellrom, kräftfond, krassemajonäs och potatistrassel.

Varmrätt

Helstekt, stoppad fasan med kroketter på potatis, svamp och västerbottenost, picklade granskott och calvadosgräddsås.

Fläderbavaroise, sås på hallon och rabarber, lakritsmaränger och hallon.

Dessert

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s